Actievoorwaarden

1. Het aanmaken van een account op OH Leuven Fanvoordeelen geeft je toegang tot kortingen oplopend tot maximaal 70% op dagjes uit of de leukste deals voor thuis, smaak en gezondheid. 

2. OH Leuven Fanvoordeelen is te gebruiken tot en met 30 juni 2024.

3. Jouw OH Leuven Fanvoordeelen account is uitsluitend te gebruiken voor aanbiedingen op de website www.ohleuvenfanvoordeelen.touchtickets.be.

4. De aanbiedingen op OH Leuven Fanvoordeelen zijn niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

5. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.

6. Aangekochte tickets via OH Leuven Fanvoordeelen kunnen niet worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld de datum op het ticket.

7. Aangekochte tickets via OH Leuven Fanvoordeelen mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

8. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding te raadplegen.

9. Aanbiedingen die worden getoond op OH Leuven Fanvoordeelen behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

10. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

11. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde OH Leuven Fanvoordeelen codes en/of tickets.

12. Door het gebruik van OH Leuven Fanvoordeelen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

13. Organisator van de actie: Touch Consumer Promotions Belux, Buro and Design Center, Esplanade 1, bus 32 – office 622, 1020 Brussel, BE. BTW: BE 0700.431.555.